Τρέξτε Android app στο PC

Έχει ήδη βραβευτεί ως το καλύτερο app ever (στην CES 2012 αν και σε κατάσταση alpha), και τελεί ακόμα υπό δοκιμή. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσει κανείς ότι μέχρι να βγει από την κατάσταση beta διατίθεται δωρεάν. Το λογισμικό της BlueStacks θα αναλάβει να τρέξει τα app που έχετε στο Android smartphone σας (δωρεάν και επί πληρωμή) μέσα από τον δικό της player στο PC σας.

Για να τρέξετε στο PC τα app που έχετε εγκαταστήσει στο smartphone σας, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το λογισμικό της Bluestacks από το bluestacks.com. Αφού το εγκαταστήσετε, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή για να σας αποδοθεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό που θα σας φανεί χρήσιμο για να ανεβάσετε τα app από το κινητό σας στον player της Bluestacks.

Στο smartphone σας θα πρέπει να κατεβάσετε το BlueStacks Cloud Connect και μέσω αυτού του app να ανεβάσετε τα app από το smartphone σας στους διακομιστές της ΒlueStacks.

Τα app που επιλέξατε να τρέχετε και από το PC θα εμφανιστούν στον player που έχετε στο PC.

Από τα σχόλια των χρηστών στο Google Play μαθαίνουμε ένα από τα μειονεκτήματα του app, που είναι η αδυναμία του να μεταφέρει και τα δεδομένα του χρήστη από το app στο PC.

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.