Το εχεις με το hacking ; Αποδειξε το στη Google και κερδισε 3.14 εκατομμυρια!

google

Πριν λίγο καιρό η Google είχε προκαλέσει την παγκόσμια hacking κοινότητα να «μπει» στα ενδότερα του δημοφιλούς browser, Google Chrome και να μπουν στη λίστα με τους εκλεκτούς που θα μοιράζονταν χρήματα έως και 2 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή τη φορά το ποσό αυξήθηκε κατακόρυφα και έφτασε αισίως τα …. 3.14159 εκατομμύρια δολάρια (όπως καταλάβατε το ποσό αναφέρετε σε μερικά δεκαδικά ψηφία του αγαπημένου μας «Π» – λέτε την επόμενη φορά να το αυξήσει σε 3.141592653589793 ; είδωμεν).

Αυτό που έχουν να κάνουν οι διαγωνιζόμενοι αυτή τη φορά, είναι να hackaroun το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google, Chrome OS. Ανάλογα με τον τρόπο του hacking, το software που χρησιμοποίησε ο χρήστης αλλά και το είδος της επίθεσης που εξαπέλυσε, θα κερδίζει και το ανάλογο ποσό. Ενδεικτικά αν τα καταφέρεις θα κερδίσεις περίπου 110.000 δολάρια για ένα «απλό» hacking πρώτου επιπέδου (browser compromise σε guest mode) και 150.000 δολάρια αν τα καταφέρεις μέσω hardware.

Αν εν τέλει ασχοληθείς, θα πρέπει να το επαναλάβεις μπροστά στους κριτές χρησιμοποιώντας το Samsung Series 5 550 Chromebook τρέχοντας την τελευταία σταθερή έκδοση του Chrome OS. Εμείς σου ευχόμαστε καλή επιτυχία 🙂

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s