Το YouTube αλλάζει…

Σε σημαντικές και άκρως ενδιαφέρουσες αλλαγές προχωράει το YouTube με την πιο μεγάλη να αφορά στην υποστήριξη videos 48fpsκαι 60fps. Γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα προβάλλονται HDβίντεο στα 1080pμε εκπληκτικά ομαλή αλληλουχία κινήσεων στα 60fps.

Οι πρώτοι που ενθουσιάστηκαν και σίγουρα επικροτούν αυτή τη λειτουργία είναι οι απανταχού gamers, οι οποίοι θα βλέπουν τα gametrailersσε υψηλή ποιότητα και πιστότητα, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα uploading των δικών τους in-game videos. Φυσικά, αυτή η κίνηση δεν έγινε τυχαία, καθώς τα προσφιλέστερα gamingκανάλια συγκέντρωσαν περισσότερα από 3.5 δισεκατομμύρια views.

Whatnew?

Πέραν όμως αυτής της αλλαγής, για πρώτη φορά βλέπουμε το YouTube να εμφανίζεται θιασώτης μιας crowdfunding φιλοσοφίας. Σύμφωνα με την οποία, οι χρήστες θα μπορούν να στηρίξουν οικονομικά το channel οποιουδήποτε χρήστη μέσω του Tip Jar (από $1 έως $500).

Plus

Επιπλέον κυκλοφορεί η androidεφαρμογή YouTube Creator Studio, χάρη στην οποία οι χρήστες έχουν δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 7.500 ηχητικά εφέ και μουσικά κομμάτια. Ενώ, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το YouTubeθα επιτρέπει να δημιουργεί ο κάθε χρήστης τους δικούς του υπότιτλους σε κάθε video.

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.