5 δωρεάν εργαλεία για τη δημιουργία Newsletter

Μία από τις πιο άμεσες και δυνατές μορφές επικοινωνίας που μπορείς να εδραιώσεις με τους αναγνώστες ή τους πελάτες σου, είναι το email marketing. Είτε το site σου αφορά σε επαγγελματική δραστηριότητα, είτε πρόκειται για ένα προσωπικό blog, είναι πολύ σημαντικό να διατηρείς την επικοινωνία με τους πελάτες και τους αναγνώστες που το επισκέπτονται.

Το email marketing μπορεί ως ενέργεια να σε βοηθήσει στην προώθηση των προϊόντων και της σελίδας σου για εμπορικούς σκοπούς, στη διαφήμιση, στην προώθηση εταιρικών ή απλών νέων για καθαρά ενημερωτικούς σκοπούς, καθώς και στη σύναψη πιο δυνατών σχέσεων με τους επισκέπτες σου. Τι πιο άμεσο και αποτελεσματικό, λοιπόν, από ένα newsletter με όλα τα νέα που έχεις να μοιραστείς;

Σε γενικές γραμμές, οι πλατφόρμες για τη δημιουργία newsletter που θα σου παρουσιάσω έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Ας τις δούμε όμως πιο αναλυτικά και πώς ξεχωρίζει η κάθε μία από αυτές, ώστε να επιλέξεις εκείνη που θεωρείς ότι θα εξυπηρετήσει περισσότερο τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου.

Η συνέχεια εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.